Waarom is een website belangrijk?

Het ontbreken van een website of een website die niet werkt zorgt meteen voor een erg onprofessionele uitstraling en ondermijnt de geloofwaardigheid van het bedrijf. Hier zijn enkele redenen waarom een website belangrijk is.

Waarom is een website belangrijk?

Redenen waarom een website belangrijk is:

  1. Verlies van potentiële klanten: Onderzoek toont aan dat 30% van de mensen afhaakt als een bedrijf geen website heeft.
  2. Vraag en antwoord: Een website is bedoeld om snel antwoord te bieden op allerhande vragen van klanten.
  3. Vindbaarheid: De meerderheid van de consumenten gebruikt websites als een middel om bedrijven te vinden. SEO kan ervoor zorgen dat jouw website hoog scoort in de zoekresultaten van Google.
  4. Webdesign en geloofwaardigheid: Maar liefst 75% van de consumenten beoordeelt de geloofwaardigheid van een bedrijf op basis van het webdesign. Een professionele website is dus superbelangrijk!

Een website is van cruciaal belang omdat het fungeert als het centrale punt van de online aanwezigheid van een bedrijf of organisatie. Alle sociale media-kanalen en advertenties leiden verkeer naar de website voor meer informatie. De website moet dus tiptop in orde zijn.

Ben je op zoek naar een betaalbare én professionele website? Neem dan snel hier een kijkje of contacteer mij vrijblijvend.